ACTUEEL (nieuwtjes, agenda, etc)

JARIG DEZE MAAND
1e (1977) : Synthetic Skin
25e (1980) : denman nl

(alle verjaardagen)


NIEUWS (clan)
Nieuw lid : Synthetic Skin
Nieuwe aanwas voor 2O4T: Johnny Walker82
We hebben er 2 nieuwe recruten bij.
Nieuw lid 2Y4T: Tessa Pols
Column Furo NL : Toen en Nu (deel 1)
2O4T clanuitje 26 maart een groot succes
Nieuw lid : MartyMB


NIEUWS (xbox)
xbox nieuwsitems


NIEUWS (site)
HALO 4 Theme
Ghost Recon Theme
Crisis2 Theme
AC3 Theme
Foto en Video BBQ Face
Nieuwe wallpapers : MW2
MOH 2O4T Theme


(archief nieuwsitems)
Welkom op de site van 2old4this!

Ben je op zoek naar de gezelligste clan voor jou en je Xbox 360? Dan ben je hier aan het juiste adres!

     

2old4this is een Xbox Live clan voor gamers van 30 jaar en ouder, waar zaken als humor, plezier en respect hoog in het vaandel staan. Maar wees gewaarschuwd, tijdens het gamen gaan alle remmen los...

Op deze site kun je wat meer lezen over 2old4this, de clanleden en natuurlijk de 360 en haar games. Wij noemen onszelf een MultiShooter clan, wat voor ons betekent dat we verschillende games, maar voornamelijk Shooters spelen. Natuurlijk maken we voor de nodige variatie ook af en toe een uitstapje naar de andere genres zoals Racing of Arcade.

Wanneer wordt er gespeeld? Uiteraard gamen wij het liefst hele dagen, maar dat laat het zware leven van de "oudere gamer" niet altijd toe (ahum). Maar om een lange, drukke en hectische (werk)week op een goede wijze af te kunnen sluiten houden we iedere vrijdag onze vaste clanavond. Deze begint over het algemeen rond 21.00u en stopt wanneer je geen zin meer hebt of gewoonweg geen puf meer hebt. We spelen ook doordeweeks, maar dat zijn vaak spontane matches. Ons voornaamste middel van communiceren is ons forum. Hier bespreken we niet alleen wat we gaan doen op de clanavonden maar ook andere zaken zoals nieuwe games, films, clanzaken, enz.

Onder het kopje members kun je alle leden van 2old4this terugvinden, hier kun je tevens de voorwaarden lezen waar je aan moet voldoen om lid te kunnen worden. We stellen heus geen hoge eisen, maar een paar zaken zijn belangrijk om het overzichtelijk en leuk te houden.

Zoals een van onze leden het ooit mooi verwoorde; "Ik moet even een stapje in de wereld gaan zetten.." Als geen ander weten wij hoe leuk het is om hele dagen te gamen, maar dat stapje in de wereld is natuurlijk ook belangrijk en leuk! Om hier als Xbox Live clan ook nog iets in te betekenen hebben we het clanuitje bedacht, op deze manier komen we elkaar ook nog eens gezellig tegen in real life!

Kun je hier wat mee en wil je eens een paar avonden meespelen om te kijken of het echt iets voor je is? Mail dan naar onze Overlord Marc of stuur via Live een berichtje naar MARQ242 en gegarandeerd dat we je uitnodigen voor een clanavond.

Veel plezier op onze site en natuurlijk tot games!!!
AGENDA

STATS
2O4T Leaderboard
2O4T HALO4 WAYPOINT (nieuw)
2O4T FM4 Car Club

siteviews totaal : 46843
siteviews vandaag : 0


GOEDKOOP XBOX LIVE
XBOX360GOLD


FORMULE 1
2O4T F1 manager 2011


FURO'S COLUMN'S
29 AUG 2012
01 OKT 2011
05 APR 2011
31 MRT 2011
21 APR 2010
25 JAN 2009


FACEMAN'S ART
Pol Modern Art 1
Pol Modern Art 2
Pol Modern Art 3
Pol Modern Art 4
Pol Modern Art 5
Pol Modern Art 6


     

 
Google+